Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

112 Comments

Temuduga Terbuka Pos Laju – 1 Mac 2014

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi memohon jawatan di Poslaju, seluruh Malaysia seperti berikut (Klik untuk maklumat lanjut) :

▶ Kerani Tetap
▶ Kurier Tetap
▶ Operator Warehouse
▶ Pekerja Sambilan Kurier/ Kerani/ Operator Warehouse

 

jawatan kosong poslaju
PosLaju which was established more than 26 years ago, is the nation’s preferred domestic courier service provider, boasting the most extensive delivery network and outlets in Malaysia, as well as the largest courier fleet and workforce locally. Its services are readily accessible throughout Malaysia at 68 PosLaju Centers, more than 700 Post Offices and over 300 Mini Post Offices, 156 Pos Shoppes, 24 units of Pos-On-Wheels serving at even the most remote areas in Malaysia.

SILA BACA MAKLUMAT JAWATAN & SYARAT-SYARAT KELAYAKAN DI BAWAH DENGAN TELITI SEBELUM MENGHADIRI TEMUDUGA. HANYA CALON YANG MENEPATI SYARAT KELAYAKAN SAHAJA YANG LAYAK DITEMUDUGA.

Kerani (Jawatan Tetap untuk seluruh Malaysia) Gaji pokok + Elaun tetap = RM1400

  • Warganegara Malaysia
  • Memiliki Sijil Pelajaran Malaysia atau yang setaraf dengannya. Kredit dalam Bahasa Malaysia dan lulus Bahasa Inggeris
  • Kepujian salah satu daripada matapelajaran Matematik/Perakaunan/Perdagangan dan Ekonomi
  • Boleh Bertutur dalam Bahasa Inggeris
  • Keutamaan kepada calon yang boleh mengendalikan Komputer
  • Boleh bertugas dengan baik tanpa pengawasan, sanggup menerima beban kerja dan boleh bertugas lebih masa.
  • Berumur antara 18 hingga 29 tahun pada tarikh iklan
  • Sihat tubuh badan dan tidak berpenyakit
  • Tidak mempunyai rekod jenayah dan tidak terlibat dengan penyalahgunaan dadah
  • Penempatan di seluruh Malaysia

Kurier (Jawatan Tetap untuk seluruh Malaysia) Gaji pokok + Elaun tetap = RM1300

  • Warganegara Malaysia
  • Memiliki Sijil Pelajaran Malaysia sekurang-kurangnya Lulus Bahasa Melayu.
  • Sekiranya hanya memiliki Sijil Rendah Pelajaran atau Penilaian Menengah Rendah sahaja (Lulus Bahasa Malaysia)
  • Calon perlu memiliki pengalaman dalam industri yang sama seperti pengalaman sebagai Despatch dan pemandu van @ lori sekurang-kurangnya 2 tahun.
  • Sanggup bekerja mengikut Shif
  • Mempunyai lesen memandu kelas B2 dan D atau E yang sah (Lesen ‘P’ percubaan tidak diterima)
  • Keutamaan kepada calon yang mempunyai GDL
  • Berumur antara 18 hingga 29 tahun pada tarikh iklan
  • Sihat tubuh badan dan tidak berpenyakit
  • Tidak mempunyai rekod jenayah dan tidak terlibat dengan penyalahgunaan dadah
  • Penempatan di seluruh Malaysia

Operator Gudang (Jawatan Tetap untuk seluruh Malaysia) Gaji pokok + Elaun tetap = RM1300

  • Warganegara Malaysia
  • Memiliki Sijil Pelajaran Malaysia sekurang-kurangnya Lulus Bahasa Melayu.
  • Sekiranya hanya memiliki Sijil Rendah Pelajaran atau Penilaian Menengah Rendah sahaja (Lulus Bahasa
  • Malaysia), calon perlu memiliki pengalaman dalam industri yang sama seperti pengalaman sebagai Operator Warehouse sekurang-kurangnya 2 tahun.
  • Sanggup bekerja mengikut Shif & Lebih Masa
  • Berumur antara 18 hingga 29 tahun pada tarikh iklan
  • Sihat tubuh badan dan tidak berpenyakit
  • Tidak mempunyai rekod jenayah dan tidak terlibat dengan penyalahgunaan dadah
  • Penempatan di seluruh Malaysia

Pekerja Sambilan Kurier / Kerani / Operator Warehouse (Seluruh Malaysia) Gaji RM42/hari

  • Warganegara Malaysia berumur 16 tahun dan 35 tahun pada tarikh iklan
  • Memiliki sekurang-kurangnya Sijil Rendah Pelajaran atau Penilaian Menengah Rendah
  • Sihat tubuh badan dan tidak berpenyakit
  • Tidak mempunyai rekod jenayah dan tidak terlibat dengan penyalahgunaan dadah
  • Sanggup bekerja shif & lebih masa
  • Penempatan Pekerja Sambilan Kurier/Kerani di seluruh Malaysia
  • Penempatan Pekerja Sambilan Operator Warehouse di sekitar Klang Valley
  • Mempunyai lesen memandu kelas B2, D atau E yang sah akan diberi keutamaan

 

Cara Memohon (Klik untuk memohon)


Pemohon yang ingin memohon jawatan kosong di Poslaju, sila hadir ke temuduga terbuka yang akan diadakan di JMC Seluruh Negara seperti berikut:

JMC Selangor 03-78735100@101 / 03-31656555
Kawasan Pos Laju Terlibat: Petaling Jaya, Kota Damansara, Puchong, Kepong, Cheras, Shah Alam, Balakong, Bandar Baru Bangi, Banting, Kuala Selangor, Putrajaya, Batu Caves, Rawang, Klang, Kuala Lumpur
08 Februari 2014 (Sabtu)

JMC Johor 07-2340148@149
Kawasan Pos Laju Terlibat: Batu Pahat, Johor Bahru, Pekan Nanas, Pasir Gudang, Kota Tinggi, Kluang, Muar, Segamat
08 Februari 2014 (Sabtu)

JMC Pahang 09-5124032
Kawasan Pos Laju Terlibat: Bentong, Pekan, Temerloh, Kuantan
10 Februari 2014 (Isnin)

JMC Terengganu 09-6229781
Kawasan Pos Laju Terlibat: Chukai, Dungun, Jerteh, Kuala Terengganu
10 Februari 2014 (Isnin)

JMC Kelantan 09-7419878
Kawasan Pos Laju Terlibat: Kota Bahru, Machang, Pasir Mas
10 Februari 2014 (Isnin)

JMC Kedah 04-4212213@2510
Kawasan Pos Laju Terlibat: Alor Setar, Sungai Petani, Jitra, Kulim
11 Februari 2014 (Selasa)

JMC Sarawak 082-576497
Kawasan Pos Laju Terlibat: Bintulu, Sarekei, Miri, Kuching, Limbang, Sri Aman, Sibu
11 Februari 2014 (Selasa)

JMC Perlis 04-9761415 / 04-9771925
Kawasan Pos Laju Terlibat: Kangar, Langkawi
13 Februari 2014 (Khamis)

JMC Negeri Sembilan 06-7623796
Kawasan Pos Laju Terlibat: Bahau, Nilai, Port Dickson, Seremban
15 Februari 2014 (Sabtu)

JMC Sabah 088-236171@175
Kawasan Pos Laju Terlibat: Keningau, Tawau, Lahad Datu, Labuan, Sandakan, Kota Kinabalu
15 Februari 2014 (Sabtu)

JMC Pulau Pinang 04-2610909@0944
Kawasan Pos Laju Terlibat: Bukit Mertajam, Butterworth, Pulau Pinang, Taiping
18 Februari 2014 (Selasa)

JMC Perak 05-2413504@3507
Kawasan Pos Laju Terlibat: Sitiawan, Ipoh, Tapah, Tanjung Malim, Kuala Kangsar, Teluk Intan
20 Februari 2014 (Khamis)

JMC Melaka 06-2880001/0002/0003
Kawasan Pos Laju Terlibat: Melaka
01 Mac 2014 (Sabtu)

Tarikh Tutup Permohonan : 1 Mac 2014

Like Facebook eJawatanKosong untuk mendapatkan maklumat kerja kosong terbaru 2013 di Kelantan & seluruh Malaysia. Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta.

admin

Comments

  1. azila

    Selangor 8hb 2 ni hanya di Kelana Jaya & Port Klang je

  2. semek

    di batu caves takda ke?

    • admin

      Ya ada jawatan kosong di Poslaju Batu Caves tapi temuduga terbuka akan diadakan di cawangan JMC selangor

  3. lyn

    Admin..temuduga di puchong alamat yg mana ye..tq

    • admin

      Sila hubungi talian 03-78735100/101 / 03-31656555

  4. dayat

    JMC KEPONG & BATU CAVES DIMANA?
    ADA ALAMAT PENUH?
    Sebab bkak link =Sili rujuk link berikut untuk alamat JMC seluruh Malaysia http://www.ejawatankosong.net/tips-kerjaya/alamat-jobsmalaysia-center-jmc-seluruh-negara.html xada pon kepong dn batu caves. Tq.

    • admin

      Sila hubungi talian 03-78735100/101 / 03-31656555

    • admin

      Daerah yang kami paparkan adalah kawasan poslaju terlibat dimana pekerja akan ditempatkan & bukan cawangan JMC. Harap maklum

  5. aisy

    Sy bru col cawangan johor , die ckp hanya bt sekitar jb . Tp npew kt admin ad tulis Segamat ? Hmmmm .

    • admin

      Daerah yang kami paparkan adalah kawasan poslaju terlibat dimana pekerja akan ditempatkan. Harap maklum

      • sani

        Buang masa lol..aku dtg jaoh nk intrview dtg2 ckp operator warehouse xda n just buka kerani n kurier…dh bribu org pegi hrp nk intrview dtg bnda pa dpt..tgk bagunan trus blik.

  6. fifieza

    nak tanye cikit laa .. temuduga to mula pkul bape ea? sampai kul bpe ea?

    • admin

      Sila berhubung terus dengan menelefon cawangan JMC yang terlibat untuk mengetahui lebih lanjut. TQ

  7. pdot

    sesi temuduga mula pkol berapa . berpakaian apa?

  8. mokong

    Tawau d pejabat pos laju ka??? Tawau sabah…

    • admin

      JMC Sabah 088-236171@175
      Kawasan Pos Laju Terlibat: Keningau, Tawau, Lahad Datu, Labuan, Sandakan, Kota Kinabalu
      15 Februari 2014 (Sabtu)

  9. zeyterson

    Gaji x dinyatakan sekali

    • admin

      Telah dikemaskini dengan gaji. TQ

  10. shasha

    kt dungun xder pon… hnya bt di JMC terengganu jee..

    • admin

      Temuduga di JMC Terengganu tapi pekerja akan ditempatkan di cawangan poslaju Chukai, Dungun, Jerteh, Kuala Terengganu

  11. elly

    JMC kelana jaya interview mula kul brp??

  12. NORHAFIZAH BINTI BAHARUDDIN

    bagaimna klau umur sya genap 30thn bln 4ni, msih layakkh utk memohon?

  13. Priya

    slamt tgahri temuduga kat jmc sabah ..akan ditempatkan di daerah mana ya. tq

    • admin

      JMC Sabah 088-236171@175
      Kawasan Pos Laju Terlibat: Keningau, Tawau, Lahad Datu, Labuan, Sandakan, Kota Kinabalu
      15 Februari 2014 (Sabtu)

      • Mohd Nawawi Suhaily

        Kawasan wp labuan ada temuduga juga atau kena ke kota kinabalu untuk temuduga?

        • admin

          Sila hubungi JMC Sabah di talian 088-236171@175 untuk maklumat lanjut

  14. umai hamdan

    start pukul berapa temuduga di johor

    • admin

      Sila hubungi JMC Johor di talian 07-2340148@149

  15. FARAH

    gaji tak ikut kelulusan ke? huhu. kalau ada diploma pun starting gaji sama ke? reply please? skala gaji dia mcm mana?

  16. miszred

    sibu sarawak inteview di area mana?kuching ke

    • admin

      Sila hubungi JMC Sarawak di talian 082-576497
      Kawasan Pos Laju Terlibat: Bintulu, Sarekei, Miri, Kuching, Limbang, Sri Aman, Sibu
      11 Februari 2014 (Selasa)

  17. admin

    Gambar-gambar sekitar temuduga terbuka poslaju di JMC Kelana Jaya

    *Kredit gambar JMC Kelana Jaya

    • xpuas hati

      arrangement interview smpai tgh malam? btol ke cmtu? ujian saringan masih dibuka pada 10 feb..baik xyah saringan lah oi..buat penat je g awal2 ..yg xg saringan 3-9feb pon dpt jgk masa 10 feb tu…ala..cmne korang buat kerja ni??pastu beratur 6jam tok dapatkan borang and angka giliran..cmni ke korang buat keja?? ni namanya keja buat 2kali..nape masa saringan xbg trus borang tu n angka giliran nya?? xyah nk open interview sgt la..sistem pon xbtol dah..position ni ramai yg kabel dh..pe nasib org yg xkabel?? tgu berjam3 ..yg kemdong ank bagai..yg preggy lg? tq la pos laju..open interview la sgt kan!!

      • admin

        Diharap pihak JMC & Poslaju mengambil iktibar daripada kesusahan calon temuduga. Jika tidak dapat handle baik suruh calon isi borang secara online atau secara manual. Tak perlu beratur panjang & mengambil masa yang lama. Calon yang disenarai pendek sahaja panggil untuk temuduga

      • CLUB PERSONA

        Mengenai komen anda pasal pakai cable dalaman tu,rasanya benda tu bukan isu besar.

        Alhamdulillah sya dapat tawaran bekerja di Pos Laju cawangan Kota damansara.Menyentuh ketidakpuashati anda itu,sy rasakan family sy tiada background org pkerja dalaman pos,malah tiada kenalan berpangkat yang saya kenal.Kesimpulannya anda tidak boleh menyalahi apa yang telah mereka buat.Ini adalah sifat dari hati anda yang berpenyakit menyalahkan mana2 pihak.Ingatlah Rezeki Allah S.W.T yang beri.Jaga komen anda semua kalau tak puas hati sekali pun.

        NI sy nk bagi tau anda semua,dlu masa prasarana bhd buat open interview,giliran sy interview malam tau dak,sy lihat ramai yang dh balik dek kerana terlalu lama menunggu.Namun sy ingin mengetahui bagaimanakah pengakhiran Interview ini,step by step dan disitulah kita dapat tahu suasana open interview ni macam mana.

        Ni sya nk kongsikan tip buat semua yg ingin pergi open interview.

        1)Datang Awal (dh tau interview tu tnjuk masa sekian2 ,tak payahlah dtg lewat)
        2)Bersedia dari segi mental dn stamina.
        3)Bersabar
        4)Makan dahulu kerana anda memerlukan tenga untuk berdri lama.
        5)siapkan apa yang mereka nak dari segi pakaian dan dokumen.

        Sekian dari saya.

        Terima kasih Job Malaysia di atas pengiklanan dan pnyediaan tempat untuk interview.

        Bersyukur sgt2 kepada Allah S.W.T krana memberi peluang sebaik ini.

  18. putri

    Di kawasam ipoh dekat mana ye ? hAdir temuduga pukul berape

  19. riana

    mcm mane sy nk dapatkn borang untk interviw esk?

    • admin

      Sila hadir temuduga. Borang akan diberi disana

  20. niza

    Umur 30 x lyk memohon ke

    • admin

      Sila hubungi Pejabat JMC berhampiran anda

  21. hani

    Sy lahir 14/4/1984 dan 14/4 ni umur saya genap 30 tahun.adakah saya msih layak memohon & hadiri temuduga? Sdgkan syarat umur x lebih 29 tahun pada tarikh iklan.tapi kalau ikutkan umur saya msih x smpai 30 thn.

    • admin

      Sila hubungi Pejabat JMC berhampiran anda

  22. mi

    salam..klo area sbn dr kol bp smpai kol bp ye..

    • admin

      Sila hubungi JMC Negeri Sembilan di talian 06-7623796
      Kawasan Pos Laju Terlibat: Bahau, Nilai, Port Dickson, Seremban
      15 Februari 2014 (Sabtu)

  23. acik

    Admin nk tye,klu d kelantan jmc mane yya???
    Sy call xdpt la..interview sapai kul brape?

    • admin

      JMC Kota Bharu terletak di bangunan PERKESO dihadapan pejabat pos/bomba kota darulnaim

  24. eja

    Admin nak tanye…sy dr johor…tp temuduga terbuka dah terlepas…sy de peluang lg ke nak mohon???

    • admin

      Sila hubungi JMC Johor di talian 07-2340148@149

  25. Is

    assalamualaikum/salam sejahtera admin..nk tny..kalo cm sy da lesen b2 n D tp lg 1taun nk expired (P-percubaan),,so bley x sy dtg intrview?? atau mntah2 kne reject mse bg borg 2????? sb kalo dpt pnglman intrview pn dh ckup laa..da rezeki dpt kje tros lg bgs..hhuhu..
    Area : Kangar,Perlis

    answer me ASAP ><!!

    • admin

      Hanya jawatan Kurier memerlukan lesen memandu kelas B2 dan D atau E yang sah (Lesen ‘P’ percubaan tidak diterima)

  26. arjuna

    untuk open interview lain kali terus isi borang online..tak perlu biarkan person tunggu lama untuk dapatkan borang dan nom giliran sahaja..sampai da yg pengsan dan mcm2x lagi…just pnggil person yg ditapis sahaja..harap mutu sistem open interview selepas ni boleh diperbaiki lagi..tq

  27. admin

    Mesej yang kami terima dari JMC Kota Bharu:

    Dokumen berikut didapati tercicir semasa Temuduga terbuka Poslaju yang diadakan di Pusat JobsMalaysia (JMC) Kota Bharu, Wisma PERKESO pada 10 Februari 2014.

    Surat Beranak Wan Mazirah bt Wan Mahmood (Alor Lintang, Besut)
    Surat Beranak Noor Aziera bt Supain (Kedai Baru, Banggu)
    Sijil SPM Nor Hafizah bt Faris (Kampung Laut, Tumpat)
    Sijil PMR Emi Farini bt Nordin (Rantau Panjang)

    Kepada tuan punya dokumen tersebut, sila datang ke Pusat JobsMalaysia (JMC) Kota Bharu, Wisma PERKESO untuk mendapatkannya.

  28. helmi

    Slinan smua sjil2 tuu kna wt pngesahan oleh pnghlu or spa2 x???

  29. Askum sya berasal dr sabah…tp tgl kl KUALA LUMPUR,,temuduga kat kl 2 da terlepas,sbb skit xdpt dtg??so cmne,blh x miss sy pos sjil2..resume dan gmbar kt pos sandakan?

  30. wadah

    As’ mekom…boleh kah jawatan kosong ini di isi melalui online…dan ble berikan lmn wb nya.TQ.dari SABAH

    • admin

      Setakat ini perlu hadir temuduga terbuka berhampiran anda, tidak boleh mohon secara online

  31. nita

    hi admin boleh guna diploma x utk jwtn kerani tetap

  32. pika

    as’salam admin lau pos resume boleh tak?

  33. orang johor

    Assalamualaikum admin, sy brasal dri jhr, nk brtnyakn ttg intrview d sremban..misal kata intrview dsne n rzeki mndpt kje, adakah brkje pon dkwsn sremban? Ke pihak pos lju akn tntukan d mne ngeri kami yg akn dhantar? Mcm mne pula dgn hostel, sme ada dsediakn skali?

  34. orang johor

    1lg kekosongan yg dperlukan brapa byk? Plz reply admin..TQ

  35. Ema

    hai admin….kalau dalam resume saya sertakan keputusan STPM saya tak apa ke?

  36. eiyna

    Jmc sabah yang di wawasan plaza tu ke?

    • admin

      Sila hubungi JMC Sabah di talian 088-236171@175

  37. org ipoh

    duduk sekitar ipoh boleh hadir ke utc perak kn ?

  38. Calon sabah

    Dah d jangka. Pngurusan tmuduga d sabah jg teruk

  39. mohd akmal bin aziz

    Saya da temuduga kat peneng dan org ptama tmuduga jadi trlalu acited sy tlupa nk tya mcm na nak tahu result tmuduga kita?melalui surat@ melalui telefon?

  40. mohd akmal bin Aziz

    Camna nak tau kptsan result

  41. Fatin Izati

    still available ?

    • admin

      Temuduga terbuka terakhir POSLAJU adalah seperti berikut:
      JMC Melaka 06-2880001/0002/0003
      Kawasan Pos Laju Terlibat: Melaka
      01 Mac 2014 (Sabtu)

  42. Fatin Izati

    jauh sgtt.. Kota bharu xkn da full

    • admin

      Temuduga terbuka poslaju di Kota Bharu sudah lepas. Sampai ke malam temuduga disana

  43. akmal

    Admin awat x jawab soalan saya macam mana nak tau reaust

    • admin

      Harap maaf, kami tidak mempunyai sebarang maklumat mengenai keputusan temuduga. Sila tunggu keputusan rasmi dari pihak Poslaju atau JMC.

  44. siti

    Sesi temuduga d johor dah terlepas,,,, masih ada lg kekosongan ke,,,, saya duduk d kluang johor

  45. elya

    saya terlepas open interview di perlis hari tu. kalau pergi before close date boleh ke?

  46. iwan

    admin,d lahad datu ada temuduga terbuka ka?

    • admin

      Temuduga terbuka di Sabah sudah lepas (15 Februari 2014)

  47. kanisky

    temuduga di terengganu ada x?

    • admin

      Temuduga terbuka di Terengganu sudah lepas (10 Februari 2014)

  48. Kecik

    Poslaju Melaka dimananya ???

    • admin

      JMC Melaka

      Jabatan Tenaga Kerja (JTK) Negeri Melaka
      Aras 4 Menara Persekutuan,
      Jalan Persekutuan, MITC,
      75450 Ayer Keroh, Melaka
      Tel : 06-234 5172 / 06-234 5175 / 06-234 5176
      Fax : 06-234 5177
      Email : jtknmelaka@mohr.gov.my

      UTC Jalan Hang Tuah
      Aras 4, Pusat Transformasi Bandar (UTC) Melaka,
      75300 Jalan Hang Tuah,
      Melaka
      Tel : 06-288 0001 / 06-288 0002 / 06-288 0003
      Fax : 06-288 0004
      Waktu Operasi : Setiap Hari 8.30 Pagi – 10.00 Malam

  49. Helmi

    Salam admin. msh bleh interview lg ke skrg? sy berminat dgn kja poslaju nie.. tp umur sy thn nie 34 thn.. layak ke? sy mempunyai pengalaman lebih 15 thn dlm delivery nie sebagai pemandu lori..

    • admin

      Harap maaf, permohonan telah ditutup buat masa ini.

  50. syahiran

    bila boleh tahu result pos laju ni.lama dah saya tunggu.

    • admin

      Harap maaf, kami tidak mempunyai sebarang maklumat mengenai keputusan temuduga

  51. sedang mencari kerja kosong posmalaysia

  52. kalau ade temuduga kuantan bgithu la..

  53. abi

    ada lagi jawatan kosong dekat teluk intan ke…

  54. cah

    saya dh interview…utk pangilan kerja dipos laju bila yer bg yg berjaya interview selepas tarikh tutup interview 1 march 2014.

  55. girls bintulu

    Salam admin . Klo d bintulu msh open temuduga x ?? Please answer .. I want to know …

    • admin

      Harap maaf semua temuduga telah ditutup

  56. wyd

    salam sejahtera..maaf, saya ingin menanyakan tentang keputusan temuduga. Adakah saya boleh mengetahui dari online atau saya perlu menunggu surat..

  57. ANAS BIN MATT ZUKKI

    Salam sejahtera…sya ingn menanyakn tentng kputusn temuduga di pelis..bla blh sya thu bhwa sya dpt or tdak..mlalui online or tlfon…?

  58. khairi

    bila ada pemgabilan lagi

  59. arieff

    Dekat muar open g x utk interviem.emm kalo sy terlps sesi bln lps blh x sy anta resume ..
    Dah lama sngat nantikn kerja di pos laju nie

  60. arieff

    Blh sy tahu alamat pos laju di johor or muar coz nk anta resume laer

  61. assalam.. nak tanye sikit ni macam mana kalau hari temu duga tu dh lepas..boleh ke kita call number kat situ tanya nak datang temu duga and jawatan kosong boleh ke ? TQ. :)

    • admin

      Harap maaf jawatan kosong di Poslaju ini telah ditutup

  62. pencari kerja

    susah nak dapat kerja dengan pos laju ni.mereka yang dapat tu tahniahlah. kerja bek bek ye.

  63. pencari kerja

    Assalamulaikum..saya telah interview dan sekarang saya ingin tahu bila kah keputusan akan keluar??dan dalam bentuk apakah keputusan akn di keluarkan??

  64. azril aril

    ade temuduge terbuke lg ke?

  65. mohd akmal bin aziz

    Terus senyap result x tahu???admin tlg jawab sikit?sudah ada kemasukan ka?

  66. shaik muhammad fadzreen

    ada temuduga lg x area butterworth

Submit a Comment

Leave a Reply