Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir LADA Rasmi

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA). Lembaga Pembangunan Langkawi atau singkatan LADA kali ini menawarkan Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir LADA seperti berikut:

1. Penolong Pegawai Tadbir
Gaji : RM 1,493.00 – RM 5,672.00
Kelayakan : Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia / Sijil Tinggi Agama Malaysia / Diploma
Kekosongan : 1 Kekosongan

Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir LADA

Iklan Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir LADA

 

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA)

Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) ditubuhkan oleh Kerajaan Persekutuan untuk merancang dan menggalakkan serta melaksanakan pembangunan di Pulau Langkawi. LADA Mengutamakan pembangunan bersepadu melalui perancangan strategik, amalan pengurusan terbaik dan kolaborasi dengan agensi-agensi kerajaan, industri dan pemimpin masyarakat.

Maklumat lanjut Lembaga Pembangunan Langkawi (LADA) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Penolong Pegawai Tadbir LADA

Permohonan jawatan kosong Lembaga Kemajuan Langkawi boleh dibuat menggunakan Borang Jawatan Kosong yang boleh dimuat turun disini.

Ketua Pegawai Eksekutif
Lembaga Pembangunan Langkawi
Tingkat 3, Kompleks LADA
Jalan Persiaran Putra
07000 Kuah, Langkawi
KEDAH DARUL AMAN
(u.p. Bahagian Sumber Manusia dan Khidmat Pengurusan)

Borang permohonan yang telah siap diisi hendaklah disertakan dengan salinan sijil-sijil atau salinan keputusan peperiksaan akhir bagi kelayakan yang diisyaratkan termasuk salinan sijil ujian lisan Bahasa Melayu (SPM) dan sekeping gambar terbaru berukuran pasport, salinan kad pengenalan, sijil kelahiran, surat berhenti sekolah dan lain-lain dokumen yang berkaitan. Setiap permohonan mestilah ditulis (NAMA JAWATAN YANG DIPOHON) di bahagian atas sebelah kiri sampul. Permohonan yang telah lengkap diisi dan ditandatangani.

Tarikh Tutup Permohonan : 07 SEPTEMBER 2017

Submit a Comment