Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Job Vacancies di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) – 27 Februari 2014

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan sihat tubuh badan untuk mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Menteri Besar Kelantan (PMBK) seperti berikut :
Pembantu Tadbir Pengurusan Sumber Manusia (1 kekosongan)
Pembantu Tadbir Pemasaran (2 kekosongan)

 

pmbk jawatan kosong
PMBK ditubuhkan pada tahun 1956, dan telah diperbadankan di bawah Enakmen 1950. Sebuah syarikat di bawah Kerajaan Negeri Kelantan yang menjalankan pelbagai aktiviti perniagaan dalam sektor pertanian dan perladangan, bioteknologi, dinar dirham, sebagai pemaju hartanah, infrastruktur, sumber mineral, teknologi animasi dan kursus multimedia, serta menyediakan perlindungan takaful kepada warga emas.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong PMBK boleh membuat permohonan dengan e-melkan surat permohonan dan resume peribadi anda ke emel berikut: jobs@pmbk.gov.my

Perbadanan Menteri Besar Kelantan
Tingkat 6, Bangunan PMBK, Jalan Kuala Krai,
15050 Kota Bahru, Kelantan.
Telefon : 09-7474082
Laman Web: http://www.pmbk.gov.my

Tarikh Tutup Permohonan : 27 Februari 2014

Like Facebook eJawatanKosong untuk mendapatkan maklumat kerja kosong terbaru 2013 di Kelantan & seluruh Malaysia. Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta.

Submit a Comment