Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Oktober 2017Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Oktober 2017. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2017/2018 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Job Vacancies Kelantan Utilities Mubaarakan Holdings (KUMH) – 27 Februari 2014

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan sihat tubuh badan untuk mengisi kekosongan jawatan di Kelantan Utilities Mubaarakan Holdings (KUMP), PMBK seperti berikut :
Eksekutif Pembangunan Korporat
Penyelia Pemasaran – Technical
Pemandu Peribadi/Despatch

 

jawatan kosong kumh
Kelantan Utilities Mubaarakan Holdings (KUMP) adalah anak syarikat PMBK yang bertindak sebagai pusat setempat bagi pelaburan berkaitan utiliti bagi memastikan pembangunan berkaitan utiliti dapat disepadukan supaya sumber negeri dapat dioptimakan.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong KUMP PMBK boleh membuat permohonan e-melkan surat permohonan dan resume peribadi anda ke emel berikut:

Jabatan Sumber Manusia & Pentadbiran
Kelantan Utilities Mubaarakan Holdings Sdn
Lot 320, Tingkat 1, Wisma Aminah Zain
Jalan Sultan Yahya Petra
15200 Kota Bharu, Kelantan
Tel : 09-7488899
Fax : 09/7488809
Email : [email protected]

Tarikh Tutup Permohonan : 27 Februari 2014

Like Facebook eJawatanKosong untuk mendapatkan maklumat kerja kosong terbaru 2014 di Kelantan & seluruh Malaysia. Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta.

Submit a Comment