Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Job Vacancies Kerajaan Negeri Kelantan – 23 Februari 2014

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan dalam Perkhidmatan Awam Negeri Kelantan seperti berikut :
– Penolong Pegawai Pertanian
– Penolong Pegawai Veterinar

jawatan kosong kerajaan negeri kelantan
Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan ditubuhkan pada 25 Jun 1959 dan Ia memainkan peranan penting dalam aspek Pengurusan Sumber Manusia Negeri Kelantan. Bidang tugas yang terdapat dalam Suruhanjaya ini termaktub dalam Perlembagaan Negeri dan ia bertanggungjawab terhadap semua kategori kakitangan Perkhidmatan Awam Negeri Kelantan iaitu merangkumi semua jawatan daripada Kumpulan Pengurusan Tertinggi, Kumpulan Pengurusan Profesional dan Kumpulan Sokongan.
 

Cara Memohon

Permohonan jawatan ini hendaklah dibuat SEPENUHNYA SECARA ATAS TALIAN ( ONLINE) menggunakan Sistem Permohonan Jawatan, eSPN Suruhanjaya Perkhidmatan Negeri Kelantan dengan melayari alamat http://espn.kelantan.gov.my/.

Permohonan dikehendaki mendaftar sebagai pengguna sistem terlebih dahulu sebelum melengkapkan borang online SPN.KN. 1 – Pin 1/2013.

Tarikh Tutup Permohonan : 23 Februari 2014

Submit a Comment