Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Jun 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Job Vacancies Maktab Rendah Sains Mara Pengkalan Chepa – 13 Mac 2014

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia yang berkelayakan & berpengalaman bagi mengisi kekosongan jawatan di Maktab Rendah Sains Mara Pengkalan Chepa (MRSM) seperti berikut :
 Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah DG41
 

jawatan kosong mrsm
Maktab Rendah Sains MARA Pengkalan Chepa (MRSM PC) ialah sebuah Maktab Rendah Sains MARA yang terletak di Pengkalan Chepa, Kota Bharu, Kelantan, Malaysia. MRSM ini terletak kira-kira 8.2 km dari bandar Kota Bharu dan 4.7 km daripada Lapangan Terbang Sultan Ismail Petra.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong MRSM Pengkalan Chepa (Guru Sambilan Sejarah) boleh memohon secara online melalui portal JobsMalaysia dengan katakunci “MAKTAB RENDAH SAINS MARA P CHEPA” (Carian majikan) atau Tuliskan Surat Permohonan berserta Resume kepada:

PENGETUA, MRSM PENGKALAN CHEPA,
16100 KOTA BAHRU, KELANTAN.

Hantarkan bersama salinan fotostat sijil dan kad pengenalan serta sekeping gambar terbaru ukuran paspot.

Tarikh Tutup Permohonan : 13 Mac 2014

Submit a Comment