Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Oktober 2017Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Oktober 2017. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2017/2018 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong MH Mohd – 15 September 2015

Warganegara Malaysia yang bekelayakan adalah dijemput untuk mengisi jawatan kosong di syarikat MH Mohd Industries seperti berikut :
1. Pemandu
2. Operator Pengeluaran
3. Cleaner

 

logo mh mohd
MH Mohd Industries Sdn Bhd yang beribu pejabat di Kelantan, menjalankan perniagaan utama dalam aktiviti pemprosesan sos dan kicap. Namun setelah jenama MH Mohd dikenali dan mendapat tempat dalam pasaran, hasil pengeluaran syarikat telah dipelbagaikan. Produk seperti sos cili, sos tomato dan kicap masih dikekalkan dan tambahan produk yang dibuat adalah seperti sos nenas pedas, cuka buatan, sos pencicah buah dan sebagainya. Meskipun telah banyak mengeluarkan produk, syarikat telah mengutamakan penghasilan produk kicap kerana lebih menjadi pilihan pengguna.

 

Cara Memohon

Calon yang ingin memohon sila telefon 09-7194475 atau email reseume kepada [email protected]

MH Mohd Industries Sdn Bhd
Lot 2964, Kg. Paloh, Jalan Morak,
16250 Wakaf Bharu, Tumpat, Kelantan
Telefon : 09-7194475
Email : [email protected]

 

Tarikh Tutup Permohonan : 15 September 2015

Submit a Comment