Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Universiti Malaysia Kelantan (UMK) – 30 November 2015

Universiti Malaysia Kelantan (UMK) memerlukan individu yang boleh bekerja dengan pengawasan yang minimum (independent), bekerja dalam satu pasukan (teamwork), dinamik, kreatif dan inovatif untuk membangun universiti. Individu yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan-jawatan seperti berikut :
1. Profesor GRED VK7
2. Profesor Madya DS53
3. Pensyarah Kanan DS51
4. Pensyarah DS45
5. Guru Bahasa DG41

 

logo umk
Universiti Malaysia Kelantan (UMK) merupakan sebuah Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) Malaysia yang ke-19 dan terletak di Negeri Kelantan. UMK ialah Universiti berteraskan keusahawanan yang mengutamakan pendidikan keusahawanan dalam tiga kelompok bidang pengajian iaitu keusahawanan & perniagaan, teknologi kreatif & warisan dan agro-industri & sains sumber asli sejajar dengan visi dan misi yang telah ditetapkan.

umk
 

Cara Memohon

Calon yang berminat perlu mengemukakan permohonan kepada Pejabat Pendaftar, Universiti Malaysia Kelantan dengan menyertakan dokumen-dokumen seperti berikut:
i) Surat permohonan rasmi
ii) Resume/ Curriculum Vitae terkini
iii) Salinan sijil akademik yang disahkan

Permohonan yang lengkap hendaklah dialamatkan kepada:

Pejabat Pendaftar
Universiti Malaysia Kelantan
Kampus Bachok
Beg berkunci No. 01
16300 Bachok
Kelantan

Maklumat lanjut jawatan kosong UMK November 2015 boleh didapati disini.

Tarikh Tutup Permohonan : 30 November 2015

Submit a Comment