Scroll to top

Top



19 Comments

Job Vacancies Bank Simpanan Nasional (BSN) – 23 Mac 2014

Permohonan adalah dipelawa kepada warganegara Malaysia bagi mengisi kekosongan jawatan di Bank Simpanan Nasional (BSN) seperti berikut :
Clerk / Teller
Sales Executive

 

jawatan kosong bsn
BSN was incorporated on 1 December 1974 under the Ministry of Finance at that time, Tengku Razaleigh Hamzah. With its incorporation, BSN has taken over all the duties and responsibilities of the Post Office Savings Bank. BSN’s mission is to encourage savings, investments and smart financial management among Malaysians to increase their quality of life. BSN has more than 5,100 employees, 382 branches and 621 automatic teller machine (ATM) nationwide. BSN has more than 7 million customers spread throughout the length and breadth of the country and with savings of more than RM 8 billion. BSN is continuously enhancing its services as well as expanding its range of products for the benefit of its customers. BSN’s main products include Personal Financing, mortgage loans, Premium Saving Certificate (SSP), Islamic Banking Scheme, Giro Savings Account, BSN Matrix and Matrix-i Debit Card as well as VISA and Mastercard credit card.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat memohon jawatan kosong di BSN perlu memohon secara online disini.

 

Tarikh Tutup Permohonan : 23 Mac 2014

Comments

  1. Fiqa Aris

    admin nk apply online macam mna ek?

  2. admin
  3. sarah

    Kalau xnk online, nk pos resume leh?bg alamat

  4. mira

    Kekosongan ni di area mane yek?

  5. admin

    Seluruh Malaysia

  6. fina

    Mcm mn nk apply ni.

  7. admin

    Klik link diatas atau boleh apply online melalui portal Jobstreet http://job-search.jobstreet.com.my/malaysia/company/bank-simpanan-nasional-jobs/

  8. bella

    kalau saya nak pohon bahagian admint n human resourse blh,ada tk jwtn tu

  9. admin

    Boleh hantar resume, jika ada kekosongan bagi jawatan tersebut pihak BSN akan hubungi

  10. N

    Nk buat cover letter sekali tak?

  11. admin

    Permohonan jawatan kosong bersama cover letter adalah lebih baik

  12. suhana

    saya nak apply bhgian kerni mcm ner dy nak?

  13. A7MAL

    admin jawatan Bsn ni tarikh closenya sampai 23 march ke atau sampai 5 april dan lagi satu kerja kosong bsn ni area mana je ?

  14. admin

    Untuk jawatan diatas tarikh tutup adalah 23 Mac 2014

  15. Fami

    masih ada x vacancy di BSN?jawatan apa yg kosong tu?nk di email ke mn ye?

  16. admin

    Jawatan diatas sudah tamat. Sila klik http://bit.ly/1loG7zh untuk jawatan yang masih ada

Submit a Comment

Tinggalkan Jawapan

%d bloggers like this: