Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Juruteknik Komputer MARA Jun 2017

Majlis Amanah Rakyat (MARA), sebuah agensi di bawah Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW) yang berhasrat menjadi peneraju & role model kepada latihan kemahiran negara terunggul yang bertaraf dunia memerlukan warga kerja yang berilmu, berkeyakinan, inovatif dan kreatif, berdaya saing serta memiliki minda kelas pertama untuk menerajui MARA ke arah kecemerlangan di persada dunia. Individu-individu yang memiliki ciri-ciri tersebut boleh menyumbang ke arah kecemerlangan MARA adalah dipelada untuk mengisi Jawatan Kosong Juruteknik Komputer MARA Jun 2017 seperti berikut:

1. Juruteknik Komputer Gred FT19
Gaji : RM 1,377 – RM 4052
Kelayakan : Sijil Vokasional Malaysia / Sijil Pelajaran Malaysia (SPM)

Jawatan Kosong Juruteknik Komputer MARA

Iklan Jawatan Kosong Juruteknik Komputer MARA

 

Majlis Amanah Rakyat (MARA)

Majlis Amanah Rakyat (MARA), sebuah agensi Kementerian Kemajuan Luar Bandar Dan Wilayah, ditubuhkan pada 1 Mac 1966 di bawah Akta Parlimen sebagai sebuah badan berkanun hasil daripada resolusi Kongres Ekonomi Bumiputera pertama pada tahun sebelumnya. Adalah menjadi kewajipan Majlis bagi memajukan,menggalakkan,memudahkan serta menjalankan pembangunan ekonomi dan kemasyarakatan dalam persekutuan dan khususnya dalam kawasan-kawasan luar bandar.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Juruteknik Komputer MARA Jun 2017

Permohonan hendaklah dibuat menggunakan Sistem Permohonan Jawatan Dalam MARA Secara Online

Pejabat Ketua Pengarah MARA
Tingkat 26, Ibu Pejabat MARA
21, Jalan MARA
50609 Kuala Lumpur

Tarikh Tutup Permohonan : 23 Jun 2017

Submit a Comment