Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Jun 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


One Comment

Jawatan Kosong Majlis Daerah Lipis Pahang – Rasmi

Permohonan adalah dipelawa kepada Rakyat Malaysia (keutamaan akan diberikan kepada Rakyat Negeri Pahang) termasuklah Pegawai-pegawai Kerajaan yang sedang berkhidmat dan layak untuk mengisi jawatan kosong Majlis Daerah Lipis Pahang. Terdapat 2 jawatan ditawarkan dengan kelulusan SPM seperti berikut:

1. Pegawai Tadbir (Kewangan) Gred W19
Kekosongan : 2
Taraf Jawatan : Tetap
Gaji : RM 1,353.00 – RM 4,005.00
Kelayakan : Sijil Pelajaran Malaysia

2. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
Kekosongan : 1
Taraf Jawatan : Tetap
Gaji : RM 1,352.00 – RM 4,003.00
Kelayakan : Sijil Pelajaran Malaysia

Jawatan Kosong Majlis Daerah Lipis

Iklan Jawatan Kosong Majlis Daerah Lipis

 

Majlis Daerah Lipis

Majlis Daerah Lipis ditubuhkan pada 1 Mac 1982 hasil daripada percantuman beberapa buah penguasa tempatan iaitu Majlis Bandaran Kuala Lipis, Majlis Tempatan Benta, Jerkoh dan Penjom serta pekan-pekan kecil seperti Padang Tengku, Bukit Betong, Mela dan Merapoh.

Dari segi sejarahnya Majlis Bandaran Kuala Lipis pada mulanya beroperasi sebagai sebuah Lembaga Kesihatan atau ‘Sanitary Board’ sehingga tamat Perang Dunia Kedua. Selepas itu ia bergerak sebagai sebuah Lembaga Bandaran sehingga tahun 1959. Pada tahun 1959 telah diadakan Pilihanraya Kerajaan Tempatan untuk memilih Ahli Majlis bagi mentadbir Penguasa Tempatan ini sehinggalah penubuhan Majlis Daerah pada 1 Mac 1982.

Maklumat lanjut Majlis Daerah Lipis boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Majlis Daerah Lipis

Borang permohonan jawatan kosong Majlis Daerah Lipis boleh didapati disini.

YANG DIPERTUA
MAJLIS DAERAH LIPIS
KOMPLEKS PEJABAT KERAJAAN
27200 KUALA LIPIS
PAHANG DARUL MAKMUR.
( U/P : JABATAN KHIDMAT PENGURUSAN )

Tarikh Tutup Permohonan : 14 Ogos 2017 (Isnin)

Comments

  1. Jawatan Kosong (RM3200) Cikgu Tuisyen ONLINE & Tutor Home Tuition SPM,UPSR,PT3,STPM diperlukan – http://www.1hometuisyen.blogspot.com/p/kadar-bayaran-tuisyen-di-rumah.html

Submit a Comment