Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Oktober 2017Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Oktober 2017. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2017/2018 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS) – 25 November 2015

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk memohon jawatan kosong di Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah seperti berikut:
1. Pegawai Tadbir, Gred N41 (Pegawai Perhubungan Antarabangsa)
2. Pembantu Tadbir
3. Pereka Grafik

 

jawatan kosong kuisas
Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS) dahulunya di kenali sebagai Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR) adalah merupakan sebuah Institut Pengajian Tinggi yang di miliki sepenuhnya oleh Kerajaan Negeri Perak. Pada 13 Disember 2012 Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia telah meluluskan naik taraf Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR) sebagai sebuah kolej Universiti. Selaras dengan kelulusan tersebut, Kolej Islam Darul Ridzuan (KISDAR) kini telah di kenali sebagai Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah (KUISAS).

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong KUISAS boleh mengemukakan permohonan dengan menulis surat permohonan ke:

Rektor,
Kolej Universiti Islam Sultan Azlan Shah
Bukit Chandan,
33000 Bandar Diraja Kuala Kangsar,
Perak Darul Ridzuan.
Tel: 05-7732253

Maklumat lanjut jawatan kosong KUISAS November 2015 boleh didapati disini.

Tarikh Tutup Permohonan : 15 – 25 November 2015

Submit a Comment