Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Jun 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Majlis Perbandaran Manjung – 16 November 2015

Permohonan adalah dipelawa dari Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Perbandaran Manjung seperti dibawah:
1. Pengawal Keselamatan Gred KP11

 

jawatan kosong majlis perbandaran manjung
Manjung District Council was established in 1980 with the merge of various local government administration boards (LGAB). MMC jurisdiction areas are divided into :-
– Total Area/Jurisdiction (301.82 square km)
– Operation Area (180.47 square km)
– Control/Regulation Area (121.35 square km) in contrast to the overall jurisdiction of Manjung District that is 1276km2.

 

Cara Memohon

Calon-calon yang berminat boleh mengisi Borang permohonan jawatan kosong MPM1 beserta salinan Kad Pengenalan, Sijil Kelahiran, Sijil-sijil yang berkaitan, Sijil Penilaian Menengah Rendah (PMR) telah disahkan dan sekeping gambar berukuran pasport ke alamat seperti di bawah. Jika sekiranya calon-calon tidak menerima sebarang maklumbalas dalam tempoh ENAM (6) BULAN calon-calon dianggap adalah TIDAK BERJAYA.

YANG DIPERTUA,
MAJLIS PERBANDARAN MANJUNG,
JALAN PINANG RAJA,
32040 SERI MANJUNG,
PERAK DARUL RIDZUAN

Maklumat lanjut jawatan kosong Majlis Perbandaran Manjung November 2015 boleh didapati disini.

Tarikh Tutup Permohonan : 16 November 2015

 

Submit a Comment