Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang Oktober 2017

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan dan berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di Pentadbiran Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang. Terdapat 3 jawatan ditawarkan pada iklan Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang Oktober 2017 seperti berikut:

1. Jurutera Gred J41 (Kontrak)
2. Pembantu Tadbir (Perkeranian/ Operasi) Gred N19 (Tetap/sambilan)
3. Pembantu Awam Gred H11 (Kontrak)

Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP)

Iklan Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP)

 

Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP)

Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP) ditubuhkan menurut kuasa seksyen 4 Undang-Undang Pentadbiran Ulama IslamTahun 1959 bagi menasihati Duli Yang Maha Mulia Yang Di Pertua Agong dalam perkara berkaitan dengan agama Islam.

Peranan MAINPP adalah untuk melahirkan masyarakat Islam yang beriman, bertakwa dan dinamis dengan menjadikan Islam sebagai cara hidup. Ia juga berperanan untuk menegakkan keadilan mengikut hukum-hukum Islam serta mengawal dan membasmi murtad, bidaah, kemungkaran, maksiat, khurafat dan fikiran-fikiran yang menjejaskan kesucian Islam.

Maklumat lanjut Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang (MAINPP) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang Oktober 2017

Permohonan hendaklah dibuat melalui Borang Permohonan Jawatan Kosong Di Dalam Perkhidmatan MAINPP yang boleh dimuat turun disini.

Setiausaha,
Majlis Agama Islam Negeri Pulau Pinang,
Tingkat 8 & 9, Menara UMNO,
No.128, Jalan Macalister,
10400 PULAU PINANG.

 

Tarikh Tutup Permohonan : 10 Oktober 2017

Submit a Comment