Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Mei 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM)

Info Majikan Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM)

Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM) ialah syarikat pemeriksaan kenderaan berkomputer yang ditubuhkan pada 1994. Puspakom di bawah ( DRB-HICOM ), Di bawah Syarikat Persendirian perkhidmatan Puspakom kepada Kumpulan DRB-HICOM agar perkhidmatannya lebih menarik dan berdaya saing. DRB-HICOM adalah syarikat yang tersenarai di bursa saham.

Antara tujuan penubuhannya ialah memeriksaan kenderaan lama dan baru, kereta import memenuhi piawai keselamatan yang ditetapkan. Pemilik kenderaan akan dikenakan caj tertentu dengan kadar yang sesuai.

Logo Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM)

Pengarah Urusan Kumpulan DRB-Hicom Datuk Seri Mohd Khamil Jamil menyatakan Puspakom mempunyai 50 cawangan tetap dan 21 cawangan berjadual di seluruh Malaysia. Pemilik kenderaan lama hendaklah ke Puspakom untuk membuat pemeriksaan berkala bagi memastikan kenderaan mereka benar-benar selamat digunakan.

Laman Web Rasmi Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM) : http://www.puspakom.com.my

Senarai Jawatan Kosong Pusat Pemeriksaan Kenderaan Berkomputer (PUSPAKOM)