Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Jun 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


7 Comments

Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Julai 2017 – Rasmi

Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga di Putrajaya. 2 jawatan ditawarkan kepada pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong tersebut. Maklumat lanjut adalah seperti berikut:

1. Driver
Kelayakan : PMR / PT3 & lesen memandu

2. IT Technician
Kelayakan : Diploma Sains Komputer / Teknologi Maklumat

Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Julai 2017

Iklan Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Julai 2017

Ini adalah iklan jawatan kosong Suruhanjaya Tenaga Terbaru 2017 yang kami paparkan. Untuk senarai jawatan kosong yang ditawarkan pihak ST sebelum ini boleh didapati disini.

 

Suruhanjaya Tenaga (ST)

Suruhanjaya Tenaga (ST), a statutory body established under the Energy Commission Act 2001, is responsible for regulating the energy sector, specifically the electricity supply and piped gas supply industries in Peninsular Malaysia and Sabah.

Fully operational on January 1, 2002, the EC took over the role of the Department of Electricity and Gas Supply, which was dissolved on the same date.

Maklumat lanjut Suruhanjaya Tenaga (ST) & senarai jawatan kosong yang ditawarkan sebelum ini boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Suruhanjaya Tenaga Julai 2017

Submit your applications, with a detailed resume and your most recent passport-sized photograph to recruitment@st.gov.my or write to:-

Director (Corporate Services)
Suruhanjaya Tenaga
No. 12, Jalan Tun Hussein,
Precinct 2, 62100 Putrajaya

Tarikt Tutup Permohonan : 9 Julai 2017

Comments

 1. Saya SAIFULRUDIN Bin TAHA ingin memohon jawatan kosong pembantu rendah awam / apa apa jawatan asalkan rezeki yg halal di sektor awam di kuching. Terima kasih.

 2. Saya Mohammad Razi Bin TAHA ingin memohon jawatan sebagai pembantu rendah awam /pembantu am di sektor awam di kuching. Terima kasih.

 3. Saya ZULIANA BINTI TAHA ingin mengisi jawatan kosong di sektor awam sebagai pembantu rendah awam atau Pembantu perpustakaan di kuching.Terima kasih.

 4. admin

  Cik SIti Azlina, untuk senarai jawatan kosong Kuching Sarawak sila klik disini https://www.ejawatankosong.net/category/sarawak

 5. Mohd azri bin ghazali

  Saya mohd azri,ingin memohon kerja tak kira ape kerja skali pun asal kan dapat kerja dengan tahap sijil spm je..tq

 6. admin

  Mohd azri bin ghazali sila emailkan permohonan anda ke alamat yang tertera diatas untuk jawatan kosong suruhanjaya tenaga

 7. khairul anuar

  Khairul Anuar Bin Din
  Saya khairul Anuar nk tanya ada tak keja kosong dikuantan, kerja apa pn xpa, saya spm ja

Submit a Comment