Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Disember 2017Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Februari 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2017/2018 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


2 Comments

Jawatan Kosong Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK)

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan adalah dipelawa untuk mengisi jawatan kosong Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK). Terdapat 44 kekosongan yang ditawarkan kali ini dengan kelayakan minimum SPM. Maklumat lanjut adalah seperti berikut :

1. Pembantu Antidadah Gred S19
Bilangan Kekosongan : 44 kekosongan
Kelayakan : SPM / SVM / SKM

Jawatan Kosong Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK)

Iklan Jawatan Kosong Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK)

 

Jawatan Kosong Agensi Antidadah Kebangsaan

Agensi Antidadah Kebangsaan atau nama singkatanya iaitu AADK (dahulu dikenali sebagai Agensi Dadah Kebangsaan atau ADK) telah ditubuhkan secara rasminya pada 7 Februari, 1996. Penubuhannya diluluskan dengan menggabungkan menggabungkan Pasukan Petugas Anti Dadah (PPAD) dan Bahagian Rawatan dan Pemulihan (BRPD) sebagai Agensi Dadah Kebangsaan (ADK) di bawah Kementerian Dalam Negeri Malaysia (KDN).

Pada 17 Februari 1996, Kabinet telah meluluskan penubuhan Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) dengan menggabungkan Pasukan Petugas Anti dadah (PPAD) dan Bahagian Rawatan dan Pemulihan (BRPD) sebagai sebuah organisasi di bawah Kementerian Dalam Negeri (KDN), Agensi Antidadah Kebangsaan adalah urusetia kepada Majlis Dadah Kebangsaan (MDK) yang dipengerusikan oleh Y.B. Menteri Dalam Negeri dan bertanggungjawab kepada semua aspek tindakan anti dadah negara.

Maklumat lanjut Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK)

Permohonan Jawatan Kosong Agensi Antidadah Kebangsaan (AADK) perlu dibuat secara online di portal SPA http://www.spa.gov.my

Agensi Antidadah Kebangsaan.
Kementerian Dalam Negeri.
Jalan Maktab Perguruan Islam
43000 Kajang, Selangor
Tel: 03 – 8911 2200 Fax: 03 – 8926 2055
Email:webmaster[at]adk[dot]gov[dot]my

Tarikh Tutup Permohonan : 9 Julai 2017

Comments

  1. SUHAIRA BT BAHAR

    Masih ad lg ke jwtan kosong aadk..sy bberkelayakan spm

  2. Mohammad amirul bin nasir

    Assalamulaikum & salam sejahtera jika kekosongan jawatan masih ada ..ingin sy mencuba

Submit a Comment