Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Maktab Koperasi Malaysia (MKM) – 15 Oktober 2015

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan kosong di Maktab Koperasi Malaysia (Agensi Di Bawah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan) seperti berikut :
1. Pegawai Latihan E41 (Selangor)
2. Pegawai Latihan E41 (Kedah)
3. Pereka B17

 

maktab koperasi malaysia
Maktab Koperasi Malaysia (MKM) merupakan satu-satunya institusi pendidikan koperasi di negara ini. MKM telah ditubuhkan dalam tahun 1956 dan diperbadankan sebagai sebuah badan berkanun melalui penguatkuasaan Akta Parlimen pada tahun 1968. Melalui akta tersebut MKM telah diberi tanggungjawab sebagai sebuah institusi yang menyediakan latihan dan pendidikan koperasiuntuk gerakan koperasi di negara ini. Kini, MKM telah menjadi sebuah agensi di bawah Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong MKM perlu memohon melalui portal pekerjaan JobsMalaysia menggunakan Carian Majikan (Maktab Koperasi Malaysia) seperti gambar dibawah:

jawatan kosong maktab koperasi malaysia

MAKTAB KOPERASI MALAYSIA
PETI SURAT 60, 103 JALAN TEMPLER
46700 PETALING JAYA
SELANGOR DARUL EHSAN
(u/p : Unit Sumber Manusia)
PERHATIAN

 

Tarikh Tutup Permohonan ialah pada 15 Oktober 2015

Submit a Comment