Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Pembantu Tadbir FRIM Ogos 2017

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM), sebuah agensi penyelidikan utama dalam bidang perhutanan negara ini di bawah Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar mempelawa calon-calon yang berkelayakan, komited dan bertanggungjawab untuk mengisi Jawatan Kosong Pembantu tadbir FRIM. Hanya 1 jawatan kosong yang ditawarkan oleh pihak FRIM pada iklan jawatan kali ini iaitu jawatan . Maklumat lanjut adalah seperti berikut:

1. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) Gred N19
Jadual Gaji : RM 1,352.00 (Minimum) – RM 4,003.00 (Maksimum)
Kelayakan : Sijil Pelajaran Malaysia
Bilangan Kekosongan : 1 Kekosongan

Jawatan Kosong Pembantu Tadbir FRIM Ogos 2017

Iklan Jawatan Kosong Pembantu Tadbir FRIM Ogos 2017

 

Mengenai Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM)

Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) ialah salah sebuah institusi yang terkemuka dalam penyelidikan perhutanan tropika di dunia. Ditubuhkan pada tahun 1929, FRIM yang dahulunya dikenali sebagai Institut Penyelidikan Perhutanan (IPP) menjadi sebuah badan berkanun sepenuhnya dengan ditadbir oleh Lembaga Penyelidikan dan Pembangunan Perhutanan Malaysia (MFRDB) di bawah Kementerian Perusahaan Utama pada 1985. Sejak tahun 2003, kedua-dua FRIM dan MFRDB telah dipindahkan ke bawah bidang kuasa Kementerian Sumber Asli dan Alam Sekitar.

Maklumat lanjut Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM) boleh didapati disini.

 

Cara Memohon Jawatan Kosong Pembantu Tadbir FRIM

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong FRIM boleh memohon menggunakan Sistem Permohonan Jawatan Online FRIM.

Bahagian Sumber Manusia,
Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM),
52019 Kepong,
Selangor Darul Ehsan.

Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan semasa membuat permohonan. Hanya calon-calon yang layak sahaja akan dipanggil untuk menjalani proses saringan. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya.

Tarikh Tutup Permohonan : 31 Ogos 2017

Submit a Comment