Scroll to top

TopNo Comments

Jawatan Kosong Universiti Islam Antarabangsa Malaysia UIAM – 20 September 2015

Warganegara Malaysia yang berkelayakan dipelawa untuk mengisi jawatan kosong di Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) seperti berikut:
1. Assistant Information System Officer (f-29)
2. Information Technology Officer (f-41)
3. Sea Assistant [a-17]
4. Lecturer Trainee (kulliyyah Of Medicine)
5. Assistant Prof. / Associate Prof. / Professor (kulliyyah Of Medicine)

 

 

logo uiam
Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) menawarkan pelbagai peluang unik kepada pelajar untuk kecemerlangan akademik serta perkembangan kerjaya dan individu. Universiti ini komited terhadap pendekatan yang menyeluruh dan komprehensif dalam menawarkan program-program pendidikan tinggi dan menganggap menimba ilmu itu sebagai satu ibadah. Dengan menggabungkan sumber ilmu wahyu ke dalam kurikulum sains dan sastera, UIAM dapat menyumbang kepada tradisi keintelektualan dan juga peningkatan jatidiri di dalam masyarakat.

UIAM menggunakan Bahasa Inggeris sebagai bahasa pengantar di dalam program pengajian serta di dalam operasi hariannya┬ámanakala Bahasa Arab pula digunakan di dalam program Ilmu Wahyu dan Warisan Islam, Sains Kemanusiaan (Kesusasteraan Bahasa Arab) dan Undang-Undang (Shari’ah). Penggunaan dua bahasa ini menggambarkan salah satu daripada misi universiti iaitu keantarabangsaan.
 

kampus uiam

Kampus UIAM


 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat mengisi jawatan kosong UIAM, sila isi borang permohonan jawatan kosong di UIAM secara online disini.

International Islamic University Malaysia,
P.O. Box 10, 50728 Kuala Lumpur
Phone: (+603) 6196 4000
Fax: (+603) 6196 4053

Tarikh Tutup Permohonan : 14 – 20 September 2015

Submit a Comment

Tinggalkan Jawapan

%d bloggers like this: