Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Julai 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Jawatan Kosong Universiti Selangor (Unisel) – 18 September 2015

Permohonan adalah dibuka untuk semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berminat untuk berkhidmat di Universiti Selangor (Unisel) sebagai:
1. Penolong Pengurus Pejabat Pentadbiran & Sumber Manusia
 

jawatan kosong unisel
Universiti Selangor (UNISEL) merupakan sebuah Universiti swasta yang dimiliki sepenuhnya oleh Kerajaan Negeri Selangor. Ditubuhkan pada tahun 1999 sehingga kini menawarkan pelbagai program pengajian di kampus Shah Alam dan Bestari Jaya. Lokasinya yang strategik, secara tidak langsung memainkan peranan yang penting dalam menyumbang kepada pertumbuhan ekonomi dan pembangunan sosial negeri.

 

Cara Memohon

Pemohon yang berminat hendaklah menyertakan resume (sila sertakan dua (2) nama sebagai rujukan beserta alamat penuh dan nombor telefon untuk dihubungi) dan sijil-sijil berkaitan bersama borang permohonan jawatan kosong Unisel. Permohonan hendaklah dihantar terus ke alamat berikut :-

Pengurus Besar
Bahagian Pentadbiran & Sumber Manusia
Universiti Selangor
Kampus Bestari Jaya
Jalan Timur Tambahan
45600 Bestari Jaya
Selangor
U/P : Unit Perjawatan & Khidmat Sokongan
Tel : 03-3280 5077 / 5058

Sila tulis nama jawatan dipohon di bahagian atas sebelah kanan sampul surat. Permohonan juga boleh diemel ke perjawatan@unisel.edu.my Subjek (tajuk) emel adalah mengikut jawatan yang dipohon. Maklumat lanjut jawatan kosong UNISEL Ogos 2015 boleh didapati disini.

 Tarikh Tutup Permohonan : 18 September 2015

Submit a Comment