Scroll to top

Top


Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta April 2018Jawatan Kosong Kerajaan & Swasta Jun 2018. Kami telah senaraikan jawatan mengikut bulan bagi memudahkan pencari kerja menyemak jawatan kosong yang ditawarkan. Sila LIKE & SHARE dengan rakan-rakan anda jika info kerja kosong 2018/2019 kami bermanfaat. Semoga kita semua mendapat pekerjaan. Terima kasih


No Comments

Job Vacancies UiTM Terengganu – 23 Februari 2014

Universiti Teknologi MARA (Terengganu) dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan TETAP/KONTRAK bagi jawatan lantikan di UiTM (Terengganu) Kampus Dungun, UiTM (Terengganu) Kampus Kuala Terengganu dan UiTM (Terengganu) Kampus Bukit Besi bagi memenuhi Wawasan 2020 Negara seperti berikut :
Penolong Pegawai Keselamatan Kp27 Dungun
Penolong Akauntan W27 Dungun
Penolong Pegawai Belia & Sukan S27 Dungun / Kuala Terengganu
Penolong Pegawai Kesatria S27 Kuala Terengganu
Pembantu Tadbir Kewangan W17 Dungun / Bukit Besi
Pembantu Belia Dan Sukan

 

logo_uitm
Tanggal 1 Julai 1975 merupakan sejarah yang menyaksikan penubuhan UiTM Kampus Dungun di Sura Gate, Dungun, Terengganu. Kampus Sementara ini mempunyai keluasan seluas 17 ekar yang merupakan peninggalan sebuah Syarikat Bijih Besi yang disewa daripada Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PERMINT).

Cara Memohon

Permohonan hendaklah dibuat di dalam Borang Perjawatan Universiti Teknologi MARA yang boleh diperolehi dengan melayari laman sesawang, UiTM (Terengganu) di http://www.terengganu.uitm.edu.my atau boleh didapati sendiri di Pos Pengawal Utama atau di Bahagian Pentadbiran, Aras 2, Bangunan Integriti, UiTM (Terengganu), 23000 Dungun, Terengganu. Sila kemukakan permohonan kepada:

TIMBALAN PENDAFTAR KANAN
BAHAGIAN PENTADBIRAN
ARAS 2, BANGUNAN INTEGRITI
UiTM (TERENGGANU), DUNGUN
23000 DUNGUN
TERENGGANU DARUL IMAN

Maklumat lanjut mengenai jawatan kosong di UITM Terengganu boleh didapati disini.

 

Tarikh Tutup Permohonan : 23 Februari 2014

 

Submit a Comment